NAPELLENZŐ

Hosszútávra tervezett napellenző rendszerek
vendéglátó és magán használatra,

egyedi méretek – vászon és szerkezet színek.

A profi napellenzők kiváló minőségű vászon anyag felhasználásával és a vászon kifeszítésére alkalmas rozsdamentes szerkezettel készülnek. Nagyon sokan különféle neveken ismerik pl. könyökkaros napellenző, csuklókaros napellenző, kitekerhetős napellenző, karos napellenző. Teraszok árnyékolására és csapadék védelmére alkalmas rendszerek, akár falra, vagy külön oszlop rendszerrel készítve alkalmazható. Ez utóbbi a vendéglátó kétoldalas napellenző.

 

 

 

ANYAGÖSSZETÉTEL:

Minden napellenzőnk anyag összetétele minőségi, sok évi használatra alkalmas. Erős, felület kezelt szerkezeti alapokkal, kiváló minőségű sok színből kiválasztható vászonnal. Minden napellenző egyedi méret szerint készíthető, egyedi szerkezet színnel és egyedi vászon színnel. Ezek a  napellenzők magyar termékek, Magyarországon készülnek.

 

SZERKEZET:

Eloxált, vagy egyedi színre felületkezelt,
szinterezett alumínium, acél, alumínium öntvények.

 

VÁSZON:

100% akril minőségi anyag, professzionális UV védelemmel, eső lepergetéssel.
A vászon elemi szálai impregnáló folyadékkal átitatottak, teljes keresztmetszetükben védettek, így biztosítják az anyag és a napernyő alatt elhelyezkedő védelmét. Tartós hosszú távú megoldás.

Három fontosabb napellenző típus
és egy kis automatizálás

 •  Könyökkaros napellenző

  - A szerkezet legfontosabb tulajdonsága, hogy erős rugókkal feszített karok segítenek a napellenző vászon kifeszítésében.

  - Falra, szarufára, függőleges felületekre szerelhetők.

  - Szita nyomással reklám grafikázható.

 •  Kétoldalas vendéglátóipari napellenző rendszer

  - Ez már rendszer. Általában két könyökkaros napellenző vízszintes gerendára szerelve   és ezt a rendszert oszlopok támasztják alá. Nagyobb szabadon álló területeket lehet   ilyen megoldással árnyékolni.

  - Érdemes egy szép grafikai felirattal, logóval, szita nyomással reklám felületet    kialakítani a vendégek hatékonyabb megnyeréséhez.

 •  Mediterrán, vagy csővázon lefutó napellenző rendszerek

  - Falra és állvány rendszerre is építhető napellenző, amelynél horganyzott acél csövek, lefutók és a lefutókon futó kocsik biztosítják a napellenző vászon mozgását.

  - Legnagyobb előnye a könyökkaros rendszerrel szemben, hogy hosszabb kinyúlásokat lehet megvalósítani és szélterhelésben nagyobb szelek mellett is használható biztonságosan.

   

 •  Motoros – automatizált napellenzők

  - A legtöbb napellenzőt nem csak kézzel, kurblis hajtással működtethetjük, hanem motorral, szél és fény érzékelővel, távirányítóval, rezgés érzékelővel, kényelmesen és gombnyomásra, akár a boros poharat fogva, hátradőlve egy kényelmes terasz fotelben is használhatjuk.

  - Ez az érzés laza, felszabadult, profi.

MINŐSÉGI SZOLGÁLTATÁSAINK:

 • napellenző készítés: A napellenzőink magyar gyártmányok egyedi méretekben és választható színekben.
 • kiszállítás és telepítés: Vállaljuk Magyarország területén a napellenzők kiszállítását és szakszerű telepítését. Sokféle felületre, többféle megbízható megoldással.
 • napellenző szitázás, grafikázás: A napellenző vászon anyag reklám felület, ennek kihasználásában is tudunk megoldásokkal szolgálni.
 • vászoncsere: A napellenző vászon sok év utáni (kb. 8-10 évig használható) cseréjével megoldható a további  sok éves használat.
 • vászon anyag értékesítés: A napellenző ponyva-vászon anyagot méterben, alapanyagnak is szívesen odaadjuk. Információkkal, tippekkel is segítünk, ha igény van rá.
 • folyamatos alkatrész utánpótlás: Mivel nem távol hazánktól készül, így biztosított a folyamatos alkatrész utánpótlás (nem kell kidobni, ha felmerülne valami hiba)
 • napellenző javítás: A gyártott napellenzőinkhez hasonló anyag összetételű napellenzők javítását is vállaljuk.
 • motoros rendszerek - automatizálás: A legtöbb napellenző utólagosan is kiegészíthető motorral és kiegészítőkkel (pl. szélérzékelő). Automatizál rendszerek utólagos kiépítésében is állunk rendelkezésére.
 • napellenző alkatrész értékesítés: Szívesen segítünk napellenző alkatrészek utólagos pótlásában, vagy megmondjuk, hogy melyik magyarországi napellenzős cégnél szerezhetők be.
 • távol-keleti „napellenzők” felszerelése: Ha megakadt a nagy bevásárlóban beszerzett, vagy onnan ajándékba kapott „napellenző” felszerelésében, akkor tudunk segíteni. Mi nem távol-keleti stílusban telepítünk, így a felszerelés ára sem lehet hasonló.

NAPELLENZŐ VÁSZNAINK:

MÉRLEG-ÉSZ BT.

Cégjegyzékszám: 01-06-757009

Adószám: 21567063-2-42

Bankszámla szám:
10300002-20171223-00003285

Székhely: 1171. Budapest, Borsfa utca 37.

 

KAPCSOLAT

FRICSFALUSI ANDRÁS

Telefon: +36 30 337 8861

E-mail: info@subsol.hu

KAPCSOLATFELVÉTEL / ÁRAJÁNLAT

 

IMPRESSZUM

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa:

Mérleg-Ész Bt.

1171.Budapest, Borsfa utca 37.

Rendszeresen használt e-mail : info@subsol.hu

Telefon : +36 30 337 8861

Adószám :  21567063-2-42

Tárhelyet biztosítja :

Cégnév: MediaCenter Hungary Kft

Postai cím: 6001 Kecskemét, Pf. 588.

Székhely cím: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6

Telefon: 76 / 506-618 (hétköznap 8-17h)

Fax: 76 / 575-024 (0-24h)

Adószám: 13922546-2-03

A honlapon szereplő szöveg, fénykép, illusztráció és egyéb anyag a Mérleg-Ész Bt. tulajdona. Az egész honlap tartalma szerzői jog védelem alatt áll. Anyagainak a felhasználása, másolása, átszerkesztése tilos.

 

A tartalmak magánhasználatra, publikálás nélkül felhasználhatók. Más esetekben cégünk külön engedélyével használható.

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Üzenetét fogadjuk...

Hibát észleltünk, kérjük ellenőrizze az adatait!

Köszönjük megkeresését 24 órán belül válaszolunk!

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Kötelező

Kötelező